KRUUSE rehabiliteringsutstyr

Alle våre rehabiliteringsprodukter er nøye utvalgt, og vi tilbyr det mest moderne og oppdaterte utvalget av rehabiliteringsutstyr.

 

 

Rehabilitering for hunder

Canine rehabilitering er bruk av fysiske modaliteter i forbindelse med terapeutiske øvelser for å forbedre gjenoppbygging av pasienter etter kirurgiske inngrep og skader.

Målet er å få en pasient fra redusert funksjon til topp ytelse. Enhver form for muskelskjelett-kirurgi og ortopediske skader og lidelser kan ha nytte av pre- og postoperativ rehabilitering
 

 

 

 

KRUUSEs Rehabiliteringsprodukter er perfekte i tilfeller som:

  forbedre bevegelighet

  redusere smerter, hevelser
  og komplikasjoner

  rehabiliteringstiden og veien tilbake
   til normal aktivitet

  forbedre muskelstyrke

  redusere risiko for andre skader

  redusere behovet for smertelindrende
  medikamenter

  forbedre muskel-,
  nerve- og leddfunksjon

  stabilisering

  avslapping

 

 

 

KRUUSE Rehab hundedekken

KRUUSE Rehab hundedekken er et topp kvalitet teppe produsert av vannavstøtende og pustende softshell-materiale – noe som gjør den egnet for alle årstider.

Teppet er perfekt for hunder med stive ledd eller muskelproblemer da det dekker store deler av ben, hofter, rygg og skuldre.

 

KRUUSE Rehab Joint Protectors

Orthosis er en ortopedisk enhet som festes utenpå kroppen for å kompensere for tap av funksjon. KRUUSE Rehab leddbeskytter gir hunder med lammelser og leddsmerter en bedre livskvalitet gjennom kompresjonsstøtte.

Leddbeskytterne har både en elastisk og en stabiliserende effekt. De bidrar til en tørr varme og reduserer smerter og hevelser. Forbedret fleksibilitet i tette muskler gjør at hunden raskere kan gjenvinne et normalt vandringsmønster.  

 

KRUUSE Rehab vektmansjetter

KRUUSE Rehab vektmansjetter benytter ved opptrening av hundens muskler og passer
både i rehabilitering og andre opplæringsprogrammer.

Å trene med vektmansjetter vil resultere i sterke muskler og økt bevegelighet.

 

 

KRUUSE SmartViber

Vibrasjonsplateterapi er mye brukt i veterinær fysioterapi og rehabilitering for flere typer skader, og som en måte å forbedre ytelsen for konkurranseutøvere.

Blodsirkulasjonen forbedres og oksygenopptaket i muskler øker, noe som bidrar til å lindre smerter og betennelser i bløtvevskader. Ved lite eller ingen trening opprettholder den benintegritet og tetthet.

 

 

 

KRUUSE Rehab løfteseler

KRUUSE Rehab løfteseler for et løft av bak- eller forben.
Løfteselen hjelper dyr med aldersrelaterte problemer og de med mobilitetsproblemer, alt fra nevrologiske problemer, strukturelle mangler, generell svakhet og ved behov for støtte for sikker navigering i f.eks trapper

 

Canine Conditioning Equipment

NO_Companion Stance Analyzer

Companion
Stance Analyzer

Fit Fur Life
Treadmill Professionel

BUSTER
ICU Cage

 

Companion Terapilasere

Hunden din vil elske laserterapi!

KRUUSE tilbyr den bestselgende Class IV terapilaser som er på markedet. Med sitt innovative design og med en klar forståelse av de underliggende prinsipper for laserterapi har LiteCure LLC utviklet en serie terapilasere spesielt for veterinærmarkedet.

Ved å fokusere på å støtte forskning innen laserterapi har de skapt avanserte og de mest bevisbaserte kliniske protokoller i markedet.

 

Opplysningsvideoers

Lær om relevant bruk av fysiske modaliteter i forbindelse
med terapeutiske øvelser for å forbedre gjenoppbygging
av pasienter fra kirurgiske forhold og skader.

Se også hvordan og når ulikt rehabiliterings-utstyr
brukes i praksis og se forskjellige
rehabiliteringsteknikker.