Høykvalitets injeksjonsnåler
- Spesielt designet for veterinærbransjen

To nye størrelser legges til utvalget av engangsnåler. Disse er ideelle for store dyr på grunn av ekstra styrke.

 


 

Reduser risikoen for metabolske forstyrrelser

De nye KRUUSE-pastene for store dyr er en serie kosttilskudd for oral administrasjon av spesifikke næringsstoffer, primært for melkekyr. Minimer risikoen for redusert produksjon ved å forhindre sykdom og metabolske forstyrrelser.

 

Spesialiserte IV-katetre
- laget for bruk i stordyrspraksis

KRUUSE Large Animal IV-katetre er beregnet for venøs kateterisering i tilfeller der kontinuerlig IV-tilgang er nødvendig for å lette prosedyrer og unngå gjentatt venepunksjon.

 

Væskebehandling for store dyr

I noen tilfeller kan væskebehandling være en viktig behandling for store dyr. Du trenger de riktige verktøyene for å gi riktig behandling.

For å gjøre det enkelt har vi laget en brosjyre om infusjonsprodukter og nyttig innsikt.

KRUUSE hurtiganalyser

Overvåk melkekyrne i overgangsperioden for å identifisere subkliniske dyr og korrigere eventuelle ubalanser før de blir klinisk syke.

Velferdsinformasjon definerer velferdsresultater

Håndtering av buskapen, grunnleggende behov og miljø avgjør dyrenes helse og atferd, og dermed også produksjonsresultatene. KRUUSE tilbyr et stort utvalg avansert utstyrt og forbruksartikler for storfe, svin og små drøvtyggere.

Ingen flere elektriske støtenheter!

Vi ønsker ikke å bidra til unødvendig frykt og stress når dyrene blir håndtert. Vi mener at det finnes mye bedre og mer humane alternativer når man skal flytte dyr. Derfor har vi fjernet elektriske støtenheter fra produktutvalget vårt.

 

 

billede