En ny avtale pr. 1. mai 2023 mellom KRUUSE og Hill’s gjør det lettere for veterinærklinikker i hele Norden å kjøpe fôr, forbruksartikler, klinikkutstyr og kjæledyrsartikler samlet på ett sted. Les mer her.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg kjøpe Hill’s produkter hos KRUUSE?
Ja – hvis du er opprettet som kunde hos KRUUSE kan du kjøpe Hill’s produkter på KRUUSE’s hjemmeside. Prescription Diet og Vet Essentials selges fortsatt kun til dyrleger. Finn alle Hill’s produkter vår webshop her.

Hvordan benytter jeg meg av smaksgarantien/tilfredshetsgarantien?
Kunden har 30 dager på seg for reklamere på produktet, med gyldig kvittering, og forhandler har deretter 30 dager på deg for å registrere reklamasjonen ved å fylle ut skjemaet. Husk at dersom reklamasjonen gjelder emballasje og skader ved håndtering, så er det dette skjemaet her som skal benyttes.

Jeg har et Hill’s produkt som har gått ut på dato, hvor skal jeg henvende meg?
Om du har et Hill’s produkt som har gått ut på dato og som skal byttes, skal din henvendelse rettes mot din Hill's-konsulent eller Hill’s kundeservice på tlf 21 50 53 03.

Jeg har mottatt et Hill’s produkt med en transportskade, hvor skal jeg henvende meg?
Hvis du mottar et Hill’s produkt med en transportskade, og du har kjøpt produktet hos KRUUSE, så skal du opprette en reklamasjon på KRUUSE’s hjemmeside. Dette gjør du ved å fylle ut skjemaet her.

Hvor finner jeg Hill’s ordreblokker?
Du kan til enhver tid finne de nyeste ordreblokkene på vår hjemmeside. Ordreblokkene fra Hill’s må ses på som et verktøy som kan gjøre det enklere for deg å holde oversikt over varebestilling på klinikken. Det er  ordreblokker for Prescription Diet Canine/Feline, Vet Essentials Canine/Feline, Science Plan Canine og Science Plan Feline. Du finner dem her.

Kan jeg bruke Hill’s ordreblokker til å bestille hos KRUUSE?
Ordreblokkene fra Hill’s må ses på som et verktøy som kan gjøre det enklere for deg å holde oversikt over varebestilling på klinikken. Når du har notert deg hvilke produkter du ønsker å bestille, kan du enkelt og raskt finne produktene på KRUUSE’s webshop, hvor du selv kan legge inn bestilling.

Hvor finner jeg hylleforkanter til mine Hill’s produkter?
Du finner hylleforkanter/prisskilt til Hill’s produkter på vår hjemmeside. Øverst på hver PDF-fil er det et varenummer du kan bruke til å bestille de fysiske hylleforkantene/prisskiltene. Finn PDF-filen med hylleforkanter her og finn de fysiske hylleforkantene i webshoppen her.

Jeg trenger tilbehør til mine Hill’s produkter. Hvor kan jeg bestille dem?
I KRUUSE’s webshop finner du tilbehør som f.eks. målebeger, papirposer og plastlokk til hermetikk. Tilbehør skal bestilles som ethvert annet produkt. Finn det her.

Hvor kan jeg registrere kuponger og lojalitetskort fra Hill’s?
Kuponger og lojalitetskort skal registreres via Hill’s hjemmeside, og du skal velge enten dyrehandel eller dyreklinikk. Vær oppmerksom på at det kan ta opptil 48 timer fra du registrerer deg til du mottar påloggingsinformasjonen din på e-post. Registrer kuponger og lojalitetskort her.

Hvor finner jeg veiledende utsalgspriser for Hill’s produkter?
De veiledende utsalgsprisene satt av Hill's finner du på vår nettside dersom du er logget inn som kunde hos KRUUSE. Prisene finner du ved først å logge inn og deretter klikke på banneret øverst på denne siden.

Kan jeg fortsatt benytte meg av Hill’s gratis Urolith Service?
Ja, du kan fortsatt benytte deg av Hill’s gratis Urolith Service. Du skal heretter sende din pakke med urinstein til Hill’s adresse. Les mer her.

Jeg har problemer med min Hill’s app. Hva gjør jeg?
Hill’s Advantage er en bonusapp som administreres av Hill’s. Dersom du har problemer med eller spørsmål til denne skal du kontakte Hill’s kundeservice på tlf. 21 505 303.

Vil jeg fortsatt kunne ha kontakt med min tidligere Hill’s konsulent?
Endringen i avtalen mellom Hill’s og KRUUSE pr. 1. mai 2023 har ingen inflytelse på om du vil bli kontaktet av konsulenter fra Hill’s. Du er alltid velkommen til å kontakte din Hill’s konsulent, akkurat som du også er velkommen til å kontakte din KRUUSE konsulent. Finn din KRUUSE konsulent her.

Hva er fraktgrensen for Hill’s produkter?
Fraktgrensen for fôrkjøp fra KRUUSE er pr. 1. mai 2023 slått sammen med fraktgrensen for annet kjøp via KRUUSE. Du kan til enhver tid finne våre fraktgrenser under våre salgs- og leveringsbetingelser her.