Billede

 

 

Informasjon vedrørende Coronavirus (COVID-19)

Kjære kunde,

Vi vil med dette informere om hvordan vi ivaretar vårt ansvar i forhold til coronavirus (COVID-19) og opplyse om de tiltak vi har truffet for å beskytte våre ansatte, og hva vi gjør for å opprettholde den løpende tjenesten vi gir deg som kunde, til våre partnere og de dyrene som er berørt.

Våre ansattes helse er topp prioritet, og vi er takknemlige for de offentlige helsemyndigheter og deres arbeidstakere som har jobbet så hardt for å redusere spredningen av dette viruset.

Produkter og tjenester:
Lagersituasjon for produkter og PPE-varer (personlig verneutstyr)

•    Enkelte av våre PPE-varer er ikke på lager, men når det gjelder vårt generelle sortiment opplever vi kun mindre problemer pr i dag (under 0,5% av vårt totale sortiment). I de fleste tilfeller kan vi tilby et alternativt produkt.

•    Vår innkjøpsavdeling og vår KRUUSE avd i Kina jobber proaktivt med våre partnere og relaterte interessenter for å overvåke både den kortsiktige og langsiktige forsyningskjeden. De har vært i prosessen i flere uker for å søke alternative leveringsalternativer for å minimere potensielle leveringsforstyrrelser.

•    Det er KRUUSEs policy at vi ikke skal utnytte situasjonen til å øke våre priser. Reguleringer vil derfor kun gjennomføres der vi opplever prisøkning fra våre leverandører, eller ved markante endringer i valutakursene.

•    Vi opplever noen få fraktforsinkelser i våre vareleveranser pga den globale situasjonen. Grunnet dette kan vår lagerstatus bli påvirket med små forsinkelser og ingen beholdning fra tid til annen.

•    Dersom du er en eksisterende PPE-kunde vil vi foreløpig ikke kunne akseptere ordre i større mengder enn dine ”vanlige” bestillinger. Vår oppgave er å gi dine klienter og deres dyr den best mulige kvalitetsbehandling, og av den grunn ønsker vi å kunne tilby så mange av dere som mulig våre KRUUSE-produkter.

•    Om du vanligvis ikke bestiller PPE-produkter kan vi beklageligvis ikke effektuere din ordre. Men så snart situasjonen har normalisert seg er du selvfølgelig velkommen til å legge ordre på slike produkter.

•    Vi har ikke mulighet til å opprette nye kundeforhold der hovedbestillinger gjelder PPE-varer. Du er selvfølgelig velkommen til å kontakte oss igjen så snart situasjonen normaliserer seg.

Vi takker for din forståelse, og vil komme tilbake med oppdatert informasjon så snart det er endringer i den globale situasjonen.
Dersom du har spørsmål kan du ta kontakt med vår kundeservice eller sende oss en epost.

Med hilsen
Oss i KRUUSE Norge AS