Hos KRUUSE er vi drevet av en ekte lidenskap for dyr. Vårt fokus er på dyrevelferd før, under og etter besøket hos veterinæren. Veterinæren er vår viktigste partner, og har høyeste prioritet. Derfor tilbyr vi den nyeste teknologien og de beste produktene på markedet.

Global partner

Hele verden er vårt marked

Veterinærer over hele verden skal ha tilgang til våre produkter. Vi har gjennom mange år bygget tette relasjoner med distributører over hele verden. Derfor har dyrleger i mer enn 100 land tilgang til KRUUSE-produkter og -service.

Brands

Du kjenner dem allerede

Våre KRUUSE og BUSTER brands står sterkt på den veterinære scene. Vi leverer kvalitetsprodukter til dyrleger, og vi er med rette stolte av at våre produkter er basert på vår dype og brede kunnskap om veterinærenes arbeid.

Inovativt produktprogram

Produkter med veterinær vinkel

I tett samarbeid med spesialister og  veterinærer utvikler vi produkter med en veterinær vinkel og i en kvalitet som sikrer de beste resultatene for dyrehelse, og de beste arbeidsverktøyene for veterinæren.
Med over 100 års erfaring, dyp innsikt i bransjen og et høyt prioritert innovasjonsprogram skaper vi produkter med en misjon.

 

Fagligt team

Dialog med dyrlegen

Hos KRUUSE fokuserer vi 100% på veterinærmarkedet, og vårt arbeid bygger på en tett dialog med dyrleger og fageksperter. Vi kjenner derfor dyrlegenes utfordringer, ønsker og behov – og dyrlegene vet at vårt navn er garanti for kvalitet og relevante produktfunksjonaliteter.
KRUUSE består av et sterkt team av dyktige og profesjonelle medarbeidere som sikrer vårt mål om å gi den beste service til veterinæren og de beste produktløsninger og forbruksvarer til dyrene.