billede

Ta dine veterinære ferdigheter og kunnskaper til neste nivå

I samarbeid med Improve International tilbyr KRUUSE tre kurs utformet for å gi deg viktig kunnskap, metoder og teknikker innen fagområdene for å hjelpe deg med å utvikle karrieren din og ta med ferdigheter og kunnskap til praksisen.

Improve International, et av verdens ledende veterinæropplæringsfirmaer, ble grunnlagt i 1998 av en gruppe likesinnede veterinærer, og har siden gitt videreutdanning til mer enn 20.000 veterinærer og dyresykepleiere i 20 land, inkludert Storbritannia, Tyskland, Spania, USA, Australia og Kina.

Kursus 2

 

TTA Rapid for Veterinærer

Dette to dager lange kurset beskriver utviklingen av TTA Rapid prosedyren, fra teknikk til instrumentering, til etterbehandling, potensielle komplikasjoner og hvordan man unngår disse. Kurset er ment for de som allerede kjenner til kneleddskirurgi og diagnostering av kraniale korsbåndssykdommer. Meniskundersøkelser kommer ikke til å være et fokus. Tidligere erfaringer med osteotomiteknikker er ikke et krav, men en fordel.

Kursus 1

 

Veterinærortopedi for nybegynnere

Utvikle dine praktiske ortopedikirurgiske ferdigheter. Dette praktiske kurset er utformet for å gi en solid forankring I hvordan man skal takle de mest alminnelige ortopediske problemene. Dette omfatter lårbenshode, artroplastikk nakke, kirurgi for osteokondrose, lateral retinakulær suturplassering, og teknikker for å korrigere medial patellaluksasjon.

Kursus 3

 

Katteortopedi for veterinærer

Gjør det meste ut av tiden du tilbringer i det praktiske rommet. Dette to dager lange kurset er utviklet for å lære deg hvordan du håndterer de viktigste ortopediske patologiene som du mest sannsynlig kommer til å se hos katter. Noe teori vil inkluderes i form av forelesninger, men tyngden legges på hvordan man utfører hver enkelt prosedyre.

Dato: 07.10.21 - 08.10.21

Dato: 25.11.21 - 26.11.21

Dato: 10.03.22 - 11.03.22

Informasjon om foreleser​:
Dr Yves Samoy ble uteksaminert fra Universitetet i Gent (University of Ghent). Yves har vært involvert I utviklingen av TTA Rapid teknikken siden oppstarten i 2011 og foreleser internasjonalt om teknikken.  Yves har nylig blitt tildelt stillingen som assisterende professor ved Universitetet i Gent.

Informasjon om foreleser​:
Hannes Bergmann ble uteksaminert fra UVM Wien I 2001, og fullførte en praksisplass ved Dyresykehuset ved Veterinærhøyskolen i Hannover (klinik für Kleintire, Tierärzliche Hochschule Hannover). Hannes har arbeidet på tverrvitenskapelige remissykehus I Storbritannia siden 2007 og ble diplomat i European College of Veterinary Surgeons 2008, og er også en anerkjent RCVS-spesialist innen smådyrskirurgi. Han har etablert sitt selvstendige “Oxford Veterinary Specialist” tjeneste i 2016. Hannes er kirurgisk leder for Improve International og redaktør for Improve Surgery Textbook.

Informasjon om foreleser​:
Nicolas Barthelemy, DMV, Dip ECVS, MRCVS, er en EBVS-europeisk spesialist innen smådyr og anerkjent RCVS-spesialist for smådyrskirurgi. Han er senior ortopedlege hos Langford Vets, Bristol. Hans viktigste forskningsinteresser er leddplastik, kneleddskirurgi og reparasjon av frakturer.

Les mer og bestill på Improve Internationals nettsted:

Les mer og bestill på Improve Internationals nettsted:

Les mer og bestill på Improve Internationals nettsted: