Velkommen til KRUUSE

Hos KRUUSE er vi drevet av en ekte lidenskap for dyr. Vårt fokus er på dyrenes velbefinnende før, under og etter besøket hos dyrlegen. Dyrlegen er vår viktigste partner og har høyeste prioritet. Derfor tilbyr vi de nyeste teknologiene og de beste produktene på markedet.

Innovativt produktprogram
I tett samarbeid med spesialister og dyrleger utvikler vi produkter med dyrlegen i sentrum og en kvalitet som sikrer de beste resultatene for dyrenes helse og de beste arbeidsredskapene for dyrlegen. Med mer enn 100 års erfaring, dyp innsikt i bransjen og et høyt prioritert innovasjonsprogram skaper vi produkter med et formål.

Sterke merkevarer
Våre merkevarer KRUUSE og BUSTER er sterke og anerkjente på det globale markedet. Vi utfyller produktsortimentet vårt med kvalitetsprodukter og sterke merkevarer fra samarbeidspartnerne våre. Alle produktene er valgt ut med utgangspunkt i dyrenes helse − det er vår lidenskap og visjon.

Faglig team
KRUUSE består av et sterkt team av dyktige og faglige medarbeidere som sørger for at vi oppnår målet om å levere den beste servicen til dyrlegen og de beste produktløsningene og forbruksartiklene til dyrene.

Global partner
KRUUSE er en global partner med mer enn 350 utvalgte distributører i mer enn 100 land. Vårt kundeservicesenter er en viktig del av vår kjernevirksomhet, og på vårt hovedkontor i Langeskov er vi klar til å hjelpe på både dansk, norsk og svensk. For å kunne tilby vår kjente leveringssikkerhet bygger vi hele tiden ut logistikkompetansen vår.

Dyrlegens foretrukne partner
Med vår faglige tilnærming, vårt omfattende produktsortiment og ikke minst en sterk eier i ryggen gir vi alt det beste tilbake til industrien og til dyrene. Vi gir dyrlegen de beste løsningene og produktene, slik at han eller hun kan fokusere på dyrene.

 

KRUUSE Corporate

Tino Bendix
CEO
     
Mads Bonne Alkærsig
CFO

Henning Rune Carlsen
Innovation & Marketing Director
     
Henrik Høyrup
Supply Chain Director

Lars Lund
Sales Director AMERICAS

Lars Vilhelmsen
Business Director Nordics
 
Kristina Limbrecht
HR Director

Danny Ankjær
Sales Director EMEA & APAC